Thats all!!

Hoe verander je een design-icoon?

De originele Golden Sun® van VANDEHEG Lighting is al jaren een vaste verschijning in het trendy interieur. Maar ook het trendy interieur is aan verandering onderhevig, of splitst zich weer op in nieuwe (deel) trends.

 

Reden voor ons om de Nederlandse designer Thomas Eurlings te vragen hoe hij een ‘2020-versie’ van de Golden Sun zou willen vormgeven. Evolutie i.p.v. revolutie, maar consequent aangepakt in een nieuwe heldere designtaal.

 

Het resultaat mag er zijn. Door toepassing van nieuwe materialen en kleuren en ook de ‘kunst van het weglaten’ is de vormgeving van de LeBlanc (wit) en LeNoir (zwart) genoemde versies weer helemaal van deze tijd en verder….

 

De industriële look van de orginele Golden Sun is daardoor overgegaan in een softere interpretatie van zichzelf en door het gebruik van messing en goudkleurige onderdelen is het geheel harmonieus en clean.

 

We zijn trots op het resultaat en bedanken Thomas voor zijn doordachte interpretatie. Deze nieuwe serie by Thomas Eurlings past weer volop in het trendy-, mid-century-, landelijke- of zelfs, in de witte versie,  Scandinavische interieur.

 

De originele Golden Sun blijft gewoon leverbaar en komt juist in een stoere – industriële – omgeving perfect tot zijn recht.

GOLDEN SUN CLASSIC

De originele Golden Sun design lamp is al jarenlang een trendy bestseller. Immiddels al velen malen getracht te imiteren, is dit originele VANDEHEG design nog nooit geëvenaard.

 

Het unieke design van deze serie maakt het tevens een bijzondere- en exclusieve lamp. De ruwe, gouden afwerking binnenin is een uniek design element en heeft u nog nooit eerder gezien. Na de eerste matzwarte serie met gouden binnenzijde is de collectie inmiddels uitgebreid met andere kleurversies zoals de Silver Sun en de Copper Sun.
Let erop dat u een echte originele Vandeheg Golden Sun koopt. U kunt het origineel vrij eenvoudig herkennen. Zo is de vloerlamp van de originele Sunserie traploos in hoogte verstelbaar en is tevens voorzien van een dimmer. Alleen Vandeheg geeft 3 jaar garantie op de Golden Sun