Golden Sun

Golden Sun

 

De originele Golden Sun design lamp is al jarenlang een trendy bestseller. Immiddels al velen malen getracht te imiteren, is dit originele VANDEHEG design nog nooit geëvenaard.

 

Het unieke design van deze serie maakt het tevens een bijzondere- en exclusieve lamp. De ruwe, gouden afwerking binnenin is een uniek design element en heeft u nog nooit eerder gezien. Na de eerste matzwarte serie met gouden binnenzijde is de collectie inmiddels uitgebreid met andere kleurversies zoals de Silver Sun en de Copper Sun.

 

Let erop dat u een echte originele Vandeheg Golden Sun koopt. U kunt het origineel vrij eenvoudig herkennen. Zo is de vloerlamp van de originele Sunserie traploos in hoogte verstelbaar en is tevens voorzien van een dimmer. Alleen Vandeheg geeft 3 jaar garantie op de Golden Sun

Golden Sun Tafellamp


GOLDEN SUN HANGLAMP


Golden Sun Vloerlamp


Golden Sun Hanglamp 3L


Golden Sun Globe Edition

 

Nieuw in collectie is de Golden Sun, Globe edition. Deze design interpretatie van de originele Golden Sun kenmerkt zich door een meer ‘edgy’ design en komt daarmee tegemoet aan de laatste modetrend.

 

De Globe edition doet zijn naam eer aan, doordat op het snijvlak van het frame, de lamp optisch bij elkaar wordt gehouden door een ‘gouden’ wereldbol. De Globe edition is leverbaar als vloer-, tafel en hanglamp.