iLuce

Over iLuce

 

iLuce zorgt voor één van de belangrijkste dingen in het leven: Licht! In onze webshop en bij onze dealers vind je de mooiste iLuce hanglampen, tafellampen en LEDlampen.

 

Stuk voor stuk prachtige designlampen om een heerlijk warme sfeer in elk interieur te brengen. iLuce heeft een eigen collectie die alleen in onze webshop of bij onze dealers verkrijgbaar zijn – deze vind je onder het kopje ‘exclusief’. Houd iLuce in de gaten, want we creëren met regelmaat trendy en vernieuwende verlichting, zoals onze populaire Sun collectie, voor een aangename prijs

iLuce Webshop

 

Samen met meer dan 50 dealers kunnen we je ook 24/7 en 7 dagen per week informeren over onze lampen. Hier kan je naar hartelust onze lampen bekijken, meer informatie hierover terugvinden en ook bestellen.

 

Naast de exclusieve Iluce collectie, zie je op de webshop ook de complete verlichtingslijn van Vandeheg en haar merken vermeld. Wil je onze lampen liever ‘live’ bekijken, kijk dan op de Iluce dealerllijst op de webshop voor een dealer bij jou in de buurt.

Ga naar shop

Brandr Wandlamp


Copper Sun Hanglamp


iLuce Tondo Tafellamp


iLuce Egg Booglamp


iLuce Times Vloerlamp


iLuce Brant Hanglamp