Over ons

Onze historie

Anno 1965 had Geurt van de Heg een duidelijke visie op de verlichtingsmarkt. Vanaf dat begin is deze visie, ook nu nog onze visie gebleven; het aanbieden van een uniek en divers aanbod van aansprekende verlichtingsproducten in verschillende smaken en prijscategorieën.

 

Inmiddels is deze visie vertaald in een aanbod van een aantal aansprekende merken en collecties, voor diverse doelgroepen. Waarbij echter één ding voor al onze producten geldt; Zij biedt hoge kwaliteit tegen een goede prijs-waarde verhouding. Hiermee maken wij kwalitatief en aanspreekbaar design bereikbaar voor iedereen; zowel thuis, als op het werk; kortom daar waar geleefd wordt!

 

Vandeheg vandaag

Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Vandeheg kwaliteitsverlichting voor zowel de consument, alsook voor de bedrijfsmatige markt.

Wij werken hierbij intensief samen met retailers en online distributeurs, projectinrichters, gespecialiseerde groothandels, architecten en stylisten.

 

Daarnaast ontwikkelen wij specifieke collecties voor derden, zoals winkelketens en meubelmerken.

We volgen zowel de technisch-, alsook modische trends en zorgen ervoor deze een stap voor te zijn.

Ons aanbod op een rij:

  • Meer dan 50 jaar kennis en kunde op het gebied van verlichting
  • Aansprekende kwaliteitsverlichting voor de consument, alsook voor bedrijfsmatige toepassingen.
  • Tailor made producten voor projectmarkt vanaf kleinere series.
  • Diverse merken en oplossingen; van gespecialiseerde functionele verlichting tot trendmatige consumentverlichting.
  • Ontwikkeling van custom made producten; Gezamenlijk design, gezamenlijke product ontwikkeling, productie en levering van verlichtingscategorieen voor middelgrote tot grote (online) retailers in Europa en Azië via onze kantoren in Nederland en Hong Kong.
  • Retail ondersteuning; verkoopsupport voor webshops en retailpartners middels digitale order systemen, inclusief logistieke afhandeling. Instore support voor retailers middels POS concepten en digital signage informatie en bestel-systemen.
  • Material handling en opslag; vanuit modern magazijn in Barneveld met circa 8,000 palletplaatsen.
  • Alles ondersteund door moderne ICT oplossingen/apps en tevens de inzet van onze collega’s op de afdelingen key-account- en category management.