STRATEGISCHE SAMENWERKING

Onze directe toegang in de regio via ons kantoor in Hong Kong stelt ons in staat om met zowel onze supply chain partners alsook regionale klanten dagdagelijks te communiceren. Dit biedt enorme bewezen toegevoegde waarde omdat we ons hierdoor zeer snel op de altijd wisselende klantbehoefte kunnen inspelen.

Hierdoor kunnen wij juist voor middelgrote (internationale) retailers in Europa, alsook voor klanten in de Aziatische regio, specifieke verlichtingscategorieen gezamenlijk ontwerpen, -produceren en leveren.

De producten worden volgens uw specifieke wensen verpakt, mogelijk onder private-/white- of joint label geleverd en desgewenst van uw specifieke labels (EAN-)coderingen voorzien. Binnen onze sourcing initiatieven streven wij ernaar om met de meest betrouwbare producenten samen te werken, die bijvoorbeeld aan de laatste BSCI of RohS standaarden voldoen.

Door een gedurende decennia opgebouwde verregaande integratie in de supply chain, garanderen wij kwaliteit van proces en product tegen een wereldwijd concurrerende prijs. Vandeheg biedt hierbij de persoonlijke aandacht en ondersteuning van bestelling tot levering en indien gewenst houden wij voor u voorraad aan.

CO-DESIGN

Wij werken met een ‘pool’ van (externe) stylisten en designers welke u desgewenst kunnen ondersteunen om uw (merk) visie te vertalen in specifieke verlichtingsproducten. Deze ontwerpen kunnen u – exclusief – of als onderdeel van een totaal assortimentsconcept binnen een samenwerkingsovereenkomst worden aangeboden.

Daarnaast werken wij samen met verschillende stoffenleveranciers. Dit voor de verdere ontwikkeling van ons aanbod in designkappen. Ook werken wij samen met fabrikanten van glas. Hierbinnen bestaat weer de mogelijkheid om uw specifieke tafel- of hanglamp van glas te produceren.

Vanaf het moment dat het design vaststaat kiezen wij samen met u de juiste productie omgeving om een duidelijk inzichtelijk programma van eisen op te stellen en dit als onderdeel van onze totaalofferte u aan te bieden.

Uiteraard werken wij ook graag samen met uw eigen design team bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Copper Sun

Full service in verlichting

Naast het ontwerpen en distribueren van onze producten, zien wij met name onze flexibiliteit in service als één van de belangrijke pijlers achter het 50-jarige succes van Vandeheg.

EUROPESE LOGISTIEKE FULLFILMENT

Om dit mogelijk te maken beschikken wij over ruim 8.000 palletplaatsen op een oppervlakte van circa 5.000m2 in Barneveld. Uw producten zijn vervolgens altijd te traceren door een EDI koppeling met uw CRM systemen te waarborgen. Een directe koppeling naar bijvoorbeeld uw webshop kan tevens worden gemaakt. Hiermee bieden we een complete logistieke fulfilment voor uw specifieke behoefte.

MARKETING ONDERSTEUNING

Wij ondersteunen onze handelspartners niet alleen op het gebied van product ontwikkeling of logistieke fulfillment. Wij dragen tevens actief bij met de inzet van succesvolle marketing instrumenten, welke zowel op de bedrijfsmatige, alsook particuliere consument, gericht kunnen worden ingezet. Eén van de voorbeelden van een dergelijk initiatief is ons samenwerkingsplatform Iluce.

Door middel van dit concept werken wij samen met meer dan 65 dealers in de Benelux, waarbij we gezamenlijk met onze dealers onze producten naar de consument vertegenwoordigen. Zie tevens www.iluce.nl.

Een ander voorbeeld betreft onze zogenaamde ‘longtail service’. Door het bij de dealer in de showroom plaatsen van een interactieve digitale bestelunit worden honderden extra verkoopkansen ontsloten.

De consument kan zeer eenvoudig middels de zuil browsen, producten bekijken en op het moment dat zij een keuze heeft gemaakt, samen met de dealer dit product direct bestellen. Naar keuze kan het product naar de dealer of naar het thuisadres van de consument worden verzonden.

Bestelzuil

Een greep uit onze service aspecten:

  • Gezamenlijk design, gezamenlijke product ontwikkeling, productie en levering van verlichtingscategorieen voor middelgrote tot grote (online) retailers in Europa en Azie via onze kantoren in Nederland enHong Kong.

 

  • Verkoopsupport middels (white label) webshops voor partners inclusief logistieke afhandeling (voorbeeld www.iluce.nl)

 

  • Instore support voor retailers middels POS concepten en digital signage informatie en bestel-systemen

 

  • Ontwikkeling van custom made producten

 

  • Material handling en opslag; vanuit modern magazijn in Barneveld met 5,000m2 en circa 8,000 palletplaatsen, inclusief tracing.

 

  • Logistieke afwikkeling, inclusief dropshipments 24-48 uur binnen Benelux- en DACH regio.

 

  • Instore digitale bestel- en informative zuil. Hiermee worden honderden additionele verkoopmogelijkheden voor de dealer ontsloten.

 

  • Alles ondersteund door moderne ICT oplossingen/apps en tevens de inzet van onze collega’s op de afdelingen key-account- en category management