Vandeheg Professioneel

Vandeheg Professioneel

 

Vandeheg Professional – Professionele verlichtingsoplossingen voor de bedrijfsmatige markt. Met meer dan 50 jaar ervaring in de markt van verlichting, biedt Vandeheg uitgekiende (LED) verlichtingsoplossingen voor de bedrijfsmatige markt.

 

De Professional selectie biedt oplossingen voor de bedrijfsmatige markt op het gebied van functionele verlichting voor bijvoorbeeld productielocaties, bedrijfshallen, parkeergarages en instellingen. Uiteraard voldoen wij hierbij aan alle gangbare internationale eisen en meer. Door ons uitgebreide assortiment residentiele verlichting, bieden wij ook sfeerverlichting voor segmenten als horeca, kantoren, hotels, en recreatieparken aan, waarbij wij diverse thematische stijlen, passend op uw interieurbehoefte, kunnen aanbieden.

 

Waar het natuurlijk écht interessant wordt is dat wij voor onze bedrijfsmatige afnemers beide zaken kunnen bundelen. Zoekt u voor uw hotel zowel functionele verlichting voor uw parkeergarage, maar ook sfeerverlichting voor de hotelkamer, of wilt u als retailer in uw shop uw artikelen perfect uitlichten, maar ook een gezellige coffeecorner inrichten?

 

Wij leveren een uitgebreid assortiment en produceren tevens deels maatwerk in Nederland. Desgewenst kunnen wij de installatie en het onderhoud, samen met onze service partners overnemen.

VANDEHEG ADVANCE

 

Hi-tech oplossingen, vaak in combinatie met intelligente software oplossingen verbonden. LED-technologie ingezet voor niet alledaagse toepassingen.

 

Het genereren van (‘big-data’) informatie door middel van sensoren en LED drivers? Vandeheg Advance biedt u de mogelijkheden.

 

Assimilatieverlichting voor bio-technologische toepassingen? Vandeheg Advance ontwikkelt en levert maatwerk voor de productie en ontwikkeling van gewassen.

5W LED Spotlampje


60W LED SCHIJNWERPER


AR111 9W HALOGEEN


200W LED SCHIJNWERPER


6W LED SPOTLAMPJE MET ARMATUUR


T8 LED BUIS


1000W LED SCHIJNWERPER


60W LED SCHIJNWERPER