Leven met VANDEHEG

LEVEN MET VANDEHEG

Licht is leven, licht is inspiratie. Geniet van warm licht, werk en ontspan bij het juiste licht. Kom alles te weten over onze producten, ons streven naar een zo duurzaam mogelijke balans en leer van onze praktische tips en downloads. Laat u inspireren door onze collecties en onze lookbooks.

CASENIO COMFORTSYSTEMEN

 

Naast een uitgebreide collectie verlichting, levert Vandeheg tevens het gerenommeerde en met verschillende prijzen gedoteerde Casenio thuiscomfortsysteem. Dit unieke sensorsysteem is een comfort- en veiligheidssysteem in één.

 

Zij heeft inmiddels al een aantal prijzen zoals de “Deutschland Smarthome Award 2015′ en de nominatie voor ‘Newcomer Innovationspreis Altenpflege 2015’ binnengesleept.

 

Door middel van het plaatsen van sensors in de woning kan de bewoner of (thuiszorg)omgeving op afstand controleren of zaken in de woning veilig en goed verlopen. Ideaal voor het langer zelfstandig verder leven door ouderen. Door middel van een app kan de omgeving zich 24/7 op de hoogte stellen van de relevante informatie aangaande de bewoner(s). Deze worden zelf door middel van een unieke thuiscentrale op de hoogte gehouden en kunnen tevens ingrijpen om geen ‘valse alarmen’ te laten plaatsvinden.