© Copyright VANDEHEG
Vandhegnl

 

Duurzaamheid

VANDEHEG

Duurzaamheid

Wij hechten grote waarde aan een zo goed mogelijke productkwaliteit. Daarbij werken wij zoveel als mogelijke met materialen die de leefomgeving zo min mogelijk belasten. Zo gebruiken wij als houtsoorten alleen houtsoorten welke vanuit FSC geregistreerde bron komen.

 

Ons ontwikkelings-, productie- en inkoopbeleid is erop gericht dat wij zo duurzaam mogelijk inkopen. Dit betekent naast de productselectie zelf ook het regelmatig persoonlijk bezoeken van onze leveranciers om de noodzaak van duurzame ontwikkeling te bespreken. Hierbij dagen wij de locale producenten uit om een zo hoog mogelijk niveau te ontwikkelen, met het uiteindelijke doel volgens internationale (duurzame) kwaliteitsstandaarden te leveren.

 

Naast de borging van productkwaliteit d.m.v. bijvoorbeeld de CE-normering, het borgen van een mindere milieubelastendheid door te focussen op houten producten met het FSC keurmerk, alsook de borging van proces- en productkwaliteit door diverse ISO-standaarden, is onze keuze gericht om met partijen zaken te doen die ook de interantionale BSCI- of soortgelijke richtlijnen volgen. Deze richtlijnen omvatten tevens zaken als goede arbeidsomstandigheden en werkverhoudingen ter plekke.

test_website