© Copyright VANDEHEG
Vandhegnl

 

Golden Sun

Golden sun®

New Looks

De originele Golden Sun® van Vandeheg Lighting is al jaren een vaste verschijning in het trendy interieur. Maar ook het trendy interieur is aan verandering onderhevig, of splitst zich weer op in nieuwe (deel) trends.

 

Reden voor Vandeheg Lighting om de Nederlandse designer Thomas Eurlings te vragen hoe hij een ‘2020-versie’ van de Golden Sun zou willen vormgeven. Evolutie i.p.v. revolutie, maar consequent aangepakt in een nieuwe heldere designtaal.

 

Het resultaat mag er zijn. Door toepassing van nieuwe materialen en kleuren en ook de ‘kunst van het weglaten’ is de vormgeving van de LeBlanc (wit) en LeNoir (zwart) genoemde versies weer helemaal van deze tijd en verder….

Golden Sun®
Golden Sun LeBlanc
Golden Sun LeBlanc
Golden Sun® HL

VANDEHEG Lighting

Golden Sun®

De originele Golden Sun® design lamp is al jarenlang een trendy bestseller. Immiddels al velen malen getracht te imiteren, is dit originele VANDEHEG design nog nooit geëvenaard.

 

Het unieke design van deze serie maakt het tevens een bijzondere- en exclusieve lamp. De ruwe, gouden afwerking binnenin is een uniek design element en heeft u nog nooit eerder gezien.