© Copyright VANDEHEG
Vandhegnl

 

Light ’65

Robuust en stoer

Light ’65

Opvallende en grappige design statements gecombineerrd met een aantrekkelijke prijs. Met meer dan een knipoog naar de jaren ‘30 van de vorige eeuw, met haar massale industriële gebouwen, krakende machines en houtkachels die vermoeide arbeiders nog enigszins warm trachtten te houden.
Robuuste- en stoere materialen met kenmerkende details als klinknagels, hamerslag effect en geschuurde- of geruwde oppervlakken.

 

Light’65 is onze no-nonsense industriële collectie Geen fratsen en geen onnodige ballast. Lekker super trendy en tegelijkertijd stoer en stijlvol. Beetje retro, toch weer modern en lekker anders

Light651
Light65 Mini
Light 652
Light65 Poster

Veel artikelen in de collectie zijn vervaardigd uit robuust metaal welke voorzien van een ruwe afwerking, dit kan een ruwe “bare metal” lamp zijn of eentje met een ruwe verflaag. De lampen kenmerken zich ook door hun designtaal, uitgesproken lampen welke ook terug doen denken aan oude designs van bijvoorbeeld buizen/pijpen en andere fabriekselementen.

 

Dus zoek je een leuke betaalbare lamp die perfect past in een industrieel interieur, dan is de collectie van Light’65 helemaal wat voor jou!