© Copyright VANDEHEG
Vandhegnl

 

Over ons

VANDEHEG Lighting

Historie

Vanaf 1965 heeft Vandeheg een duidelijke visie; het aanbieden van een uniek en divers aanbod van aansprekende verlichtingsproducten in verschillende smaken en prijscategorieën

 

Inmiddels is deze visie vertaald in een aanbod van een aantal aansprekende merken en collecties, voor diverse doelgroepen. Waarbij echter één ding voor al onze producten geldt; Zij biedt hoge kwaliteit tegen een goede prijs-waarde verhouding. Hiermee maken wij kwalitatief en aanspreekbaar design bereikbaar voor iedereen; zowel thuis, als op het werk; kortom daar waar geleefd wordt!

 

Als totaalaanbieder geldt voor ons ‘enlight your life at home at work”

Light 65
Golden Sun LeBlanc
iLuce
Aliveo

VANDEHEG Lighting

Vandaag

Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Vandeheg kwaliteitsverlichting voor zowel de consument, alsook voor de bedrijfsmatige markt. Wij werken hierbij intensief samen met retailers en online distributeurs, projectinrichters, gespecialiseerde groothandels, architecten en stylisten.

 

Tevens bieden wij onze handelspartners de mogelijkheid tot logistieke afwikkeling via drop shipment, magazijnfunctie, een digitale beeldbank, alsook gezamenlijke productontwikkeling of het vervaardigen van (klein)series aan.