© Copyright VANDEHEG
Vandhegnl

 

Projecten

Vandeheg

Business

Licht is leven, licht is inspiratie. Baserend op onze jarenlange ervaring biedt VANDEHEG Lighting ook de professionele gebruiker een aantrekkelijk assortiment met innovatief design, welke zich daarnaast ook kenmerkt door haar uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Maatwerk in verlichtingsoplossingen

Vandeheg is bekend voor haar elegante en functionele verlichtingsproducten voor zowel de veeleisende consument, alsook de zakelijke gebruiker. Hiermee kunt u onze unieke en attractief geprijsde producten ook op kantoor, in de horeca, hotellerie, retail, instellingen etc. goed toepassen.

 

Voor projecten werken wij samen met gespecialiseerde adviseurs en onze partner-project inrichters.

 

Naast een brede collectie ‘standaardarmaturen’, kunnen wij al vanaf zeer lage hoeveelheden ‘uw persoonlijke lamp’ ontwikkelen en produceren. Vorm, grootte, materialen, kleuren worden in zulke gevallen met u(w ontwerper/architect) afgestemd en vervolgens in productie gebracht.

 

Onze hoogwaardige lampenkappen die in Nederland worden vervaardigd, kunnen wij tevens op maat en tot een doorsnee van circa 3 meter produceren. U heeft de keuze uit honderden stofsoorten, waarbij uiteraard de gebruikte materialen aan alle voorschriften op het gebied van geluiddemping of brandwerendheid voldoen.

Samenwerken

Veel verlichtingsleveranciers bieden u de mogelijkheid te kiezen uit een (overkill) in standaard verlichtingsproducten. Vandeheg biedt antwoord op uw lichtvraag.

 

Aan de hand van uw lichtvraag wordt beoordeelt of -en hoe we middels ‘standaardoplossingen’ zaken al voor u kunnen oplossen, of dat juist de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk voor u dé oplossing biedt.

VANDEHEG LIGHTING

PORTFOLIO