© Copyright VANDEHEG
Vandhegnl

 

Slimme Verlichting

VANDEHEG Lighting

Slimme verlichting

Slimme verlichting draagt zorg dat iedere ruimte eenvoudig en overal aan de wens wordt aangepast en tevens ook nog eens stroom besparen.

 

Het ideale middel voor intelligente verlichting is de LED-lichtbron. Niet alleen biedt zij een hoge energie efficiëntie, tevens overtuigd de lange levensduur en geschiktheid voor opname in diverse intelligente verlichtingssystemen. Dit schakelen kan, afhankelijk van de gekozen soort verlichting, via de wandschakelaar, een bijbehorende accessoire als een afstandsbediening of een bewegingsdetector. Dit eventueel weer in combinatie met een bijbehorende app voor smartphone of tablet.

 

Inmiddels bestaat er een breed aanbod aan zogenaamde SMART verlichtingssystemen.

 

Armaturen van Vandeheg worden voor het overgrote deel van het assortiment, tenzij anders aangegeven, bewust zonder lichtbronnen geleverd. Hiermee heeft de gebruiker alle keuzevrijheid om het armatuur bijvoorbeeld te voorzien van slimme lichtbronnen, of binnen een geintegreerd systeem op te nemen.

 

• Onze lampen zijn compatibel met de meest gangbare slimme verlichtingsbronnen (-systemen).
• Daarnaast kunnen Vandeheg armaturen i.c.m. geintegreerde schakelunits (zoals o.a. DALI-) voor de professionele gebruiker worden toegepast.
Indien u vragen heeft over een specifiek model i.c.m. slimme verlichting kunt u hier contact met ons opnemen.